New BLOG!

A new blog!
WAAATT DEE…?? Yes, I know!

Lagi sedih tapi berusaha tegar! Karena blog lama —» http://piethstop.com udah expired cyin! Lagi ga bermodal untuk perpanjang domain nih. Siapa yang ingin menginvestasikan modalnya untuk domain dan host saya, monggo! Saya DM aja no rek nya yah… *wink* #puppyeyes

Tapi kamu, saya dan semua orang tahu bahwa it was a dead blog! Sebuah blog yang banyak hantu dan tulisan-tulisan gak jelasnya. Walaupun sedih karena komen2 disitu kan juga banyak! 😦 tapi ya sudahlah. Kamu juga gak usah pura-pura sedih,. Kamu kayak pernah baca aja… ;'(

Ok, time to move on!
Hidup itu banyak putarannya!

As I promised in every blog post, I will try to update more and more. But everyone who knows me knows that I can’t keep a promise too well.
So, you can come again after a year!

Cheers!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s