Me!

I am experiencing my quarter life crisis right now. So, don’t take my blog seriously.

I blog bilingually and I blog for fun. Currently unemployed since June 2012. Seeking for a job? Naaaah, I think there are so many things to do at home now. Too much crafting, caring, too much watching, too much browsing and too much sleeping.

I just hope you like my blog.

And comments are open to those who are fun. with serious face.

Anyway, you can find me on twitter — @donagotwit

or hop around my handmade wedding favor collections at http://handmadebyzee.wordpress.com

 

– little zee

Advertisements

3 thoughts on “Me!

  1. Hei Dona… kita udah lama follow2an di Blog tapi belum pernah sapa2an haha.. Anw, aku suka postingan2 kamu.. salam kenal ya dari Italy.

    -Nyanya-

    • Halo Nyanyaaaa… ๐Ÿ™‚ Serasa udah kenal aja ya…hehe
      aku udah sering mampir ke blog kamu… tulisan kamu juga bagus2..
      take care ya di italy, banyak2 cerita ttg kehidupaan disana nyaa ya.. kalo di aceh mah biasa2 aja… hihihi

      • Aku kaget loh ternyata kamu tinggal di Lhoksumawe.. Sodara-sodaraku juga banyak yang tinggal disana.. Ayo nulis yang galau2 lagi, jlep soalnya *eh*

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s